VIKTIG! Tips og stell av treprodukter Einer: Einer er et utrolig treverk som er oljebehandlet fra naturens side. Våre produkter i einer har således ingen tilsetninger. Vask bør skje for hånd og produktene skylles i kaldt vann for å lukke porene i treverket (ikke bløtlegg). Tørk bort vannet med et tørt klede. Produkter med mosaikk skaft: Som ovenfor. Skaftet skal rengjøres med fuktig klut og tørkes. Produktet kan behandles med olje, helst oliven. Dette gir en fin glans og det naturlige i veden kommer bedre frem. Einer trekker ikke så mye olje, og påføring med pensel eller papir bør holde. Bjørk og svartor: De fleste produkter er behandlet med vaselinolje som er lukt og smakfri. Rengjøring bør skje for hånd og produktet skylles i kaldt vann for å lukke porene i treverket (ikke bløtlegging). Tørk bort vannet med et tørt klede. Produktene bør etterbehandles med matolje - helst oliven for at de skal holde seg pene. Svartor og bjørk trekker til seg olje, og bør mettes. Håndlaget eikefat Etter grovtilpasning av emnene “kokes” eika for å hindre sprekk- dannelser under tørkeprosessen. Under produksjonen brukes bare naturlige stoffer; vann, salt og planteoljer, før det ferdige produktet tilslutt settes inn med bivoks. Alt utføres for hånd, og små variasjoner i størrelse og fasong på samme modell må påregnes. Kan etterbehandles med organisk olje. Rengjøres forsiktig for hånd. Ikke oppvaskmaskin. Fjøler: bør mettes med olje før de tas i bruk. Da unngår man lukt i fjøla etter for eksempel løk, og fjøla blir også lettere å holde ren. Furu/sauna produkter kan oljes med forskjellige treoljer. Bøtter og stamper bør oppbevares i vann for å unngå bevegelse eller tørking i treet.
Vår kolleksjon er: - Gaver, interiør og husflid. - Storkjøkken. - Serveringsbedrifter. - Firmagaver. - Profileringsartikler med gravering. - Tur og fritid Eine Produkt tilbyr kun produkter basert på fornybare treslag fra nordisk fauna.
Trehåndverk i svartor, bjørk, ask, eik og einer m flere
VIKTIG! Tips og stell av treprodukter Einer: Einer er et utrolig treverk som er oljebehandlet fra naturens side. Våre produkter i einer har således ingen tilsetninger. Vask bør skje for hånd og produktene skylles i kaldt vann for å lukke porene i treverket (ikke bløtlegg). Tørk bort vannet med et tørt klede. Produkter med mosaikk skaft: Som ovenfor. Skaftet skal rengjøres med fuktig klut og tørkes. Produktet kan behandles med olje, helst oliven. Dette gir en fin glans og det naturlige i veden kommer bedre frem. Einer trekker ikke så mye olje, og påføring med pensel eller papir bør holde. Bjørk og svartor: De fleste produkter er behandlet med vaselinolje som er lukt og smakfri. Rengjøring bør skje for hånd og produktet skylles i kaldt vann for å lukke porene i treverket (ikke bløtlegging). Tørk bort vannet med et tørt klede. Produktene bør etterbehandles med matolje - helst oliven for at de skal holde seg pene. Svartor og bjørk trekker til seg olje, og bør mettes. Håndlaget eikefat Etter grovtilpasning av emnene “kokes” eika for å hindre sprekk- dannelser under tørkeprosessen.Under produksjonen brukes bare naturlige stoffer; vann, salt og planteoljer, før det ferdige produktet tilslutt settes inn med bivoks. Alt utføres for hånd, og små variasjoner i størrelse og fasong på samme modell må påregnes. Kan etterbehandles med organisk olje. Rengjøres forsiktig for hånd. Ikke oppvaskmaskin. Fjøler: bør mettes med olje før de tas i bruk. Da unngår man lukt i fjøla etter for eksempel løk, og fjøla blir også lettere å holde ren. Furu/sauna produkter kan oljes med forskjellige treoljer. Bøtter og stamper bør oppbevares i vann for å unngå bevegelse eller tørking i treet.
© www.eineprodukt.no 2011 Design: netweb.no
Alle våre produkter er laget av råstoff fra fornybar fauna.
Naturlig kvalitet
Naturlig kvalitet
Eine Produkt er leverandør av kvalitetsprodukter. Vi har forhandlere over hele landet!